Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frågan är egentligen bara

Hur får man bort den här lätta nervösa känslan i magen som finns där hela tiden?
Hur skapar man sig en röst i ett ljudisolerat rum?
Hur når man omvärlden med tysta rop på ömhet?
Hur kan man räkna dagarna när man inte har något att se fram emot?
Hur kan man inbilla sig att folk ska förbli vad de alltid varit?
Vad gör man när hela ens liv är frågor utan svar?




Övriga genrer av vinternatten
Läst 350 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-08-22 12:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

vinternatten
vinternatten