Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glöm mig!






Du

som har

ett hjärta av järn



Tills nu

lyckades Du

ge mig

sorg

och

bara sorg



Du

som dödade

allt i mig

med

dina kalla och snåla ord



Våga inte komma

i mitt liv igen



Glöm mig!

och

Lycka till!




Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 427 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2008-08-22 14:42



Bookmark and Share


  anits VIP
Strålande
2008-08-24

  Lejonhjärtas poesi
Ett härligt avstamp att lämna det gamla bakom sig och gå vidare.
2008-08-24

  Smurfan
Great!
2008-08-22

  Carola Zettergren
Vad då lycka till..!!!
2008-08-22

  lyckeli
Skitbra! You go girl!!
2008-08-22

    Mr.painter
Oj en jättebra text verkligen

KANOOOOOON
2008-08-22

  Havsbris
HALLELUJA!!
;o)

så ska det vara,
så ska du leva,
innan för sent...

Kör hårt girly!!
2008-08-22

  Alfie M
En ny styrka i din sorg anas här.

Hjärta av järn - fint.
2008-08-22

  Fånga dagen
Du håller på att mentalt lämna denna person som orsakat dig stor smärta och sorg du är påväg

Kram ak
2008-08-22

  Ewa Åkerlind
Bra poetat!

Glöm och gå vidare

Kram!
2008-08-22
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic