Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om att möta svårigheter, och övervinna dom


Nålsögat

Genom ett hav av eld gick vi

Du och jag

Vi sveddes, vid brann, led helvetets kval

Höll på att gå under, förbannat varann

Du och jag

När allt verkat kolnat och dött

Fann vi

Du och jag

Bland nerbrunna spillror

En liten blomma

Som inte gett upp

Din hand kramar min

Fortfarande är det

Du och jag






Fri vers av merasera
Läst 371 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-22 15:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

merasera