Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En bättre människa?



Trött på alla argument,
att förklara
och
försvara mig,

valde jag att undanhålla
sanningen

om ingenting

Insåg plötsligt
hur du,
en gång
fått mig att vilja bli

en bättre människa...




Övriga genrer av tanto
Läst 302 gånger
Publicerad 2005-07-22 13:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tanto