Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

andas fritt!




flyg

fly in i
oändligheten

där rädslan
inte råder
inte kommer åt dig

där du
kan flyga fritt
långt bort från verkligheten




Fri vers av Sthal
Läst 339 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-08-23 11:49



Bookmark and Share


  hilja
Lät skönt...
2008-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Sthal
Sthal