Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gudmorsgåvan

 

den goda fén

min gudmor

undrade vad jag

önskade allra mest

 

äktheten och det sanna, svarade jag

 

min gudmor log

och svängde

sitt spö

mot mig

 

och försvann i fjärran

 

skyn förmörkades

och den

onda fén

hade hittat mig

 

hon skrek medan hon svängde sitt spö

 

du kommer att få

kämpa en ojämn kamp

i min värld

den onda 

 

o n d a  
o  n  d  a   
o   n   d   a

 

 

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-08-23 12:43



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
"Du har ju sett det, ty du giver akt på olycka och jämmer för att taga det i din hand. Åt dig överlämnar den olycklige sin sak; du blev den faderlöses hjälpare". Psalt.10.14
2008-08-25

  Michaela Dutius
Det gör ont att läsa din dikt...den talar om en smärta som närmast är outhärdlig
2008-08-24

  Ilona _L
Godheten MÅSTE segra!!! ;-)
2008-08-23

  Lejonhjärtas poesi
Starkt men i slutet är godheten starkare än ondskan.
2008-08-23

  stefan.g
Sådana gåvor kan man vara utan...Speciell text.
2008-08-23
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP