Foto Ulla T" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Foto Ulla T


Där hör jag hemma

 

som järnfilsspånet

dras till magneten

sugs jag dit

 

till havet måste jag

 

oavsett årstid

vädrets makter

humörsvängningar

 

vid havet kan jag djupandas

 

känna evigheten

andas i mig

ge mina ögon dess blå färg

 

som om det var här

jag föddes

och levde innan dess

 

det är där jag

hör hemma

när livet upphör

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-11-24 14:33



Bookmark and Share


  * Ammi *
en vacker längtan!
2008-11-24

  KristinaE
.. underbar dikt - njuter och läser den högt och andas in bilden - tack!
2008-11-24

  Eva Langrath VIP
Så underbart jag delar din längtan till havet.

Eva
2008-11-24

  Eaglemountains VIP
Så underbart vackert, om längtan till havet, där Du känner närheten, vackerheten, mäktigheten, alltet ....i hela DIG .....
2008-11-24

    ej medlem längre
Härlig bild och text som jag kan känna igen mig i.. Är det Pater Noster fyr som syns i bakgrunden?
2008-11-24

  glittertindra
härlig... :)
2008-11-24

    sunnanvind
som om det var här

jag föddes

och levde innan dess

När man känner sig som *ett*.. med något, i detta fall havet..
När man känner att cirkeln sluts efter detta på samma sätt...
Vackert innerligt kärleksfullt skrivet!
2008-11-24
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP