Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ord på Loppis


Jag satt på en stol mellan bokhyllorna och synade böckerna- en stor karl böjer sej ner och frågar - jag skulle behöva titta i en ordbok- heter det kokade eller kokte? Ja, med språk kan man aldrig riktigt veta .
En kvinna stod bredvid med en stor syltkastrull hon hittat bland husgeråden- det är väl dags för äppelmoskoket nu, tänkte jag. Eller är det till lingonsylten senare? Med kvinns kan man aldrig veta.




Övriga genrer av vera gade VIP
Läst 286 gånger
Publicerad 2008-08-23 13:46

Författaren vera gade gick bort 2013. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  fågel grå
Så sant som
är sagt..
2008-10-11

    ej medlem längre
Vad säger man - en skön text, humoristisk vardagsbeskrivning.
2008-08-23
  > Nästa text
< Föregående

vera gade
vera gade VIP