Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nuorienterad aforism! (Inspirerad av poeten samt den intellektuella giganten [jimmy])

Att leva historielöst i nuet
är lika illa som att invänta nuet i framtiden




Fri vers av Mr Lindemann VIP
Läst 723 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2008-08-23 14:26

Författaren Mr Lindemann gick bort 2012. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Gillar denna, men inte vakuumet.

Bra skriftat!
2012-06-18

    baruk
Ja, det är en klurighet som man få fundera litet över, faktiskt, innan man fatta att den är sann. Åtminstone jag.
2010-01-21

  Gisela Nordell
detta är en intelligent
aforism!
2009-05-03

    Linton
Säger så mycket, speciellt i kombination med kommentarerna.

Förmodligen den bästa aforism som publicerats på den här landsdomänen.

Jag är ganska tveksam till den där raderakommentarfunktionen men den fyller onekligen sin plats ibland , när den INTE används .
2008-09-23

    Glittra G
Me like! Me líke! Me like!
2008-09-23

  Havsbris
wow
ahahhahah

Ammis senaste passar
bra, vilken tajming!!

kram ;o)
2008-09-23

  [jimmy]
DITT ÄCKEL!

ANVÄND INTE MITT NAMN!
2008-09-23

  Dr Jimmy Johansson The 777
Är Det Den Här "#¤%&/()=" Texten....?..
2008-08-30

  aol
så sant
2008-08-26

  -Ulla Tilemo- VIP
PERFEKT.....! Helt enkelt strålande uttryckt....bravo, applåd
2008-08-25

    ej medlem längre
Kanonreflektion!
2008-08-24

  lodjuret/seglare VIP
hmmm känns som omtumlande läsning, det gungar till i planeten och om jag stannar för länge här kommer jag att bli 'solbränd' av intensiteten i det konstfärdig uttrycket hos bokstävernas konstellation o samklang med innehållet
2008-08-24

  Lejonhjärtas poesi
Kan blott instämma!
2008-08-24

  Ewa-Britt Nilson VIP
Dåtid och nutid
går ihop till vår framtid,
men vi kan bara leva
i vår nutid med kunskap
från nu och förr, men
framtiden är, som
en oöppnad dörr!
Well written sir!
****************
2008-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Mr Lindemann
Mr Lindemann VIP