Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På utsidan syns inget

Jag måste vara stark
andas lugnt
och inte dras med

Jag måste vara stark
för Magda
hon
som lever av mig
beroende av mig
och mitt välmående

Jag måste förstå
att människor är olika
och att det går att lita på vissa
även om de är få
och svåra att urskilja

Jag är rädd och svag därinne

På utsidan syns inget




Fri vers av Lily E.
Läst 417 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-08-23 14:59



Bookmark and Share


  Thurizas
Att det inte syns på utsidan är en styrka du kan utnyttja väl:)
2008-08-23

  madinsane
alla är vi rädda och svaga därinne. men vi klarar ändå de allra svåraste uppgifter, när vi väl testas.
2008-08-23

  Havsbris
Nästan som min mamma ,o)
men är inte alla bästa i
världen som du och henne?
Jo, det är ni...

nej, det synns inte, är det
som gör allt kanske mer
smärtsam, att orka är
måste ordet!! Starka och
modiga, de bästa som sagt!!

vackert, känslig skriven,
du berör med dina rader,
man kan känna genom
skärmen vad som pågår
i ditt hjärta och själen!

Utmärkt!!
2008-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Lily E.