Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Adjö





Adjö, min vän

och

säg aldrig mer

att vi träffades


Låt våra kalla ord

glömmas bort

och

allt som varit

och

allt som vi ville




Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 635 gånger och applåderad av 28 personer
Publicerad 2008-08-23 17:51



Bookmark and Share


  anits VIP
Grattis till placeringen
2008-08-25

  Fredrik Stillesjö
Hej Sumeja!

en dikt som en gren som yxan hugger av. Starkt, hälsar vännen Fredrik
2008-08-25

    ej medlem längre
Ett starkt adjö... formulerat så det känns definitivt. Som om en punkt sätts för ngt som inte skall bevaras.. ens i minnet. Mkt bra skrivet!!
2008-08-25

  Angeldust
Kan bara skriva , det känns tungt *kram Tinny*
2008-08-25

  Mygg
Blir berörd av detta försök att utplåna minnet av något som varit men inte längre är. " Låt våra kalla ord glömmas bort " säger så mycket.
2008-08-24

  Mygg
Blir berörd av detta försök att utplåna minnet av något som varit men inte längre är. " Låt våra kalla ord glömmas bort " säger så mycket.
2008-08-24

  anits VIP
Känner din sorg
2008-08-24

  Lejonhjärtas poesi
Ett smärtsamt farväl i detta poetiska adjö.
2008-08-24

  papessa
dina ord säger allt om ett smärtsamt adjö
2008-08-23

    Mr.painter
Braaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
2008-08-23

  Hallonet
En vacker text bra skrivit!!!
2008-08-23

  Elaine.S VIP
Här beskriver du på ett väldigt tydligt sätt hur bitter den stund kan kännas när inget mer finns kvar att säga...när allt blivit kallt
2008-08-23

  devilsangel
känner en djup smärta här..
2008-08-23

  friheten
Det här var stark, inte lätt när banden bryts.
2008-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic