Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Helgonets röst

Vi ber våra böner i mörkret
och hoppas att ingen ser.
En hop av svaga själar
som tvivlar mer och mer.
Be om helgonets nåd
för att nå din lyckas dag.
Vi har bett livet ut
och är ändå vårt ensamma jag.
Sätt tilltron till någon annan,
få bördan ur ditt bröst.
Visst låter det så vackert
med ett helgonets röst?




Fri vers av Bittersweet_
Läst 411 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-08-23 19:19



Bookmark and Share


  Kim Alexis
Påminn mig att inte underskatta ditt poetiska sinne mer.
2008-08-30

  Moonwater
Vadå "kan inte skriva på svenska?" Kan du ju visst! Jättebra! *applåd*
2008-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Bittersweet_
Bittersweet_