Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om du inte viskar ett vackert ord i mitt öra(kommer jag snart inte finnas alls)


just nu vill jag bara rygga tillbaks
Krypa in i mitt skal
Men det är för sent

Och jag visste från början
att jag bara är en bricka i ditt egospel
och att du försöker fila mina kanter
ta bort min sprudliga envishet

men hjärtat du har redan tagit allt
mer naken kommer jag aldrig stå
(Så snälla kära du) ta det försiktigt
för just nu är jag alldeles för skör
För att orka streta emot


(och vem kommer jag vara när du är färdig?)









Fri vers av lovisaB
Läst 448 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-08-23 20:19



Bookmark and Share


  Casbah* VIP
Bara dina titlar är värda att läsa. Vackert och välskrivet. Bitterljuvt och innerligt om den där kärleken.. vi inte kan stå emot
2008-11-26
  > Nästa text
< Föregående

lovisaB
lovisaB