Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett möte


Suck av längtan

En lång suck av samlad längtan

En längtan så svår efter dig

Ett skrik, ett eko utan slut

En tomhet som river i kroppen

En känsla av att vi inte ses igen

En ny väg som känns som ett vägskäl i livet

En önskan som aldrig uppfyllts

Ett skrik, gråt och ett rop, sliter i mig som revor i drömmen som fanns där.

En tanke kanske vi aldrig mötas igen.

En kärlek




Fri vers av Smurfan
Läst 406 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-08-23 21:33



Bookmark and Share


  devilsangel
man känner rädslan, oron i att det ska vara förbi, men är det menat så ses man igen...ödet kan ingen trotsa..fint skrivet :)
2008-08-24

  Åsa Gustavsson VIP
så kan det kännas- och ändå!
rätt som det är korsas vägarna i en annan tid!
2008-08-23

  Ewa-Britt Nilson VIP
Med ödet vet man
aldrig vart det går
men man kan ju
ha, en dörr, som
på glänt står...
2008-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Smurfan
Smurfan