Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Önska något utan gränser stort






Den röda morgonen

när den vaknar


Önska

något utan gränser stort


Titta

på främmande människor runt Dig


i den galna världen

i ingenting


Jag är "lycklig"

jag bär en mask

jag skrattar


Sanningen

kommer jag aldrig be om


Jag önskar Dig igen

röda morgnar


i din trädgård

tusen rosor


Kärleken

kan kanske komma imorgon


Nu

ta det som Du får




Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 467 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2008-08-23 21:52



Bookmark and Share


    Ken Cassel
Vackert

Kramar
2008-08-24

  anits VIP
Vackert skrivit
2008-08-24

  Elaine.S VIP
Den här kändes lite annorlunda än något jag läst av dig innan, dina ord växer till att omfatta en större helhet , ett större perspektiv, precis som i din titel som jag gillar väldigt mycket. Gillar den här väldigt mycket...
2008-08-24

    ej medlem längre
Vackra tankar!
2008-08-24

  devilsangel
så vackert...den röda morgonen...gillas mycket
2008-08-24

  ßluie VIP
Riktigt fin och innerlig.
2008-08-23

    Mr.painter
Kanoneeeeeeeeeeeers
2008-08-23

  Ewa-Britt Nilson VIP
OK! Önska och dröm
då kommer väl Din
önskan, som en ström!
******************
Vackert skrivet!
*******************
2008-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic