Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skambud: tavastgatan 23/8

 

hur många gånger det hade hänt
han hade inte vågat gissa
vad som hände nu
blev förnekelse och självdöd

badkaret var rengjort
huvudet var tomt

det sänkte sig under vattenytan


andades




Övriga genrer av Daniel_78 VIP
Läst 686 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-08-23 22:29



Bookmark and Share


  Erik L
Stark text! Du är skicklig i den här formen också...!
Gillar gåtfullheten som ändå är så glasklar efter ett par läsningar. Den här gjorde du bra!
2008-08-25

  Fredrik P. VIP
ja, ibland händer det
kanske på ett omedvetet
plan...
dikt som väcker minnen.
2008-08-23

  Ola Rydberg
Ja starkt vemod
med en aningens hopp
2008-08-23

  Lyckohäxan Enediel
Ack o hualigen...bra skrivet med en bister ton...sorgsen och ja det känns att läsa den här.
2008-08-23

  Eva Enjebo/Drugge VIP
Wow, stark
2008-08-23

    Erika H
Tungt så in i.

Skambud... skämmestal.

Där orden inte existerar. Bara denna luft runtom. Luft bytes. Vatten är starkare... och hårdare.

Skämmas... skrämmas. Rädslan av att se. Hur ofta? Vill inte igen. Aldrig.

Så starkt.

En njutning att läsa. En njutning att ta in och känna efter.
Du har en egen stil som verkligen kan knocka en.

Topp!
2008-08-23

  Smurfan
Så gripande.. efter självdöd kommer nytt liv..
2008-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP