Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lotushjärta runt hörnet


Det gnager under huden

Fastän ingen är Där


Jag ropar på Dig

mitt i min klaustrofobifili och yrselnära svindel

Älskling

mina naglar målas svarta

För Dig


Och i haven drunknar jag

som din falska sjöjungfru




Fri vers av Flickan utan vingar
Läst 588 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-08-23 22:58



Bookmark and Share


  VampyrÄngel
OJ så bra!
2009-04-14

  elden
Applåder, fint ordval
2008-11-28

  elden
applåder
mkt känsla
2008-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Flickan utan vingar
Flickan utan vingar