Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frihet i smyg

Grå Betong
Det är allt du ser när du kikar ut genom fönstret
Augustinatt

Det var inte här du ville vara
Det var inte sån här du ville bli

Men på natten kan du gömma dig i gräset
Trygg..
Ingen kommer någonsin få veta




Övriga genrer av pyre
Läst 468 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-08-24 00:54



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
betänkande skön
2013-01-06

  HerrGlad
Du skriver bra (:
2008-08-29
  > Nästa text
< Föregående

pyre
pyre