Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En nyinspelning/version av en gammal sång,
med ny fin gitarr o allt. Lyssna!

http://www.myspace.com/daniellyrstedt




Jag hatar dig också älskling

 

Det börjar med en blick vid middagsbordet
bakom oxfilé och alla slitna tal
Vinet som du köpte känns rätt blaskigt
din sminkning känns för helvete banal

Du åmar dig om jobbet, stress och valkar
hur dina nyinköpta skor känns allt för små
Jag skiter i om vinet smakar sunkigt
jag tömmer glaset, nickar trött - jasså

För du lyssar knappt på något som jag säger
det är orden som sprutar ut ur din mun
Jag samlar krafter, styrka att parera
men du rusar ut och jag står ensam, stum

ref:

Men när kvällningssången tystnat
och drömmar tar oss vid
du somnar som ängel på min arm
Jag kysser ömt din kind och lägger ansiktet brevid
och kurar sen ihop mig i din famn

Och i sömnen dansar vi, som vilda älskare i strid
du hugger, värjer, fäktar och jag flyr
till blommsterspöda ängar där vi älskar, sprider liv
tills solen blickar fram och morgon gryr

Men nattens vama ro kan inte hållas
då lugnet redan sluts vid frukostbord
För du skall alltid skrika sista ordet
och jag skall alltid bli tillintetgjord

Jag trycker handen hårt och väser älskling
du verkar inte fatta hur jag mår
Säg mig tror du att jag av dig njuter
Du kräver mer av mig än jag förmår

Så vi faller sen i sängen för att glömma
och låter lustan binda våra ord
och innan natten funnit våra drömmar
jag viskar i ditt öra allt du tog

ref.




Övriga genrer av Daniel_78 VIP
Läst 520 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2008-08-24 14:50



Bookmark and Share


  Maria Zena Viklund
fantastiskt skrivet det här du!
2008-08-31

  Regular
Den här var väldigt bra!
2008-08-28

  åttabitar
jag ryser
den var stark & öppen.
en av de bästa bland din samling! :)
2008-08-26

    Miss Bea
Hej Daniel,

Din text är underbart talande.

Varmt
Miss Bea
2008-08-24

  aftermath
läste först
lyssnade OCH läste sedan
vilket gav texten ett annat anslag
från middag till sängen till frukostbordet
förbittringen och tröttheten känns påfallande under middan
försoningen i sängkammaren söker mötet och blir en herdestund
sen börjar det om vid frukostbordet!
...och försoning
snyggt Daniel
2008-08-24

  ßluie VIP
fin text och melodi!
2008-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP