Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till en gravid föredetta

 

Med ett leende

lika äkta

som då

 

Berättade du

om barnet

ni kommer få

 

Du strålade åter

lika äkta

som då

 

Och jag kände

en stor glädje

för er två

 

 

För du bör alltid

le och stråla

som då

 

 

 

 

Som du alltid kommer göra i mitt minne

 




Fri vers av emilf77
Läst 604 gånger och applåderad av 30 personer
Publicerad 2008-08-24 21:03



Bookmark and Share


  Svartsilver
Så ÄKTA! Jag blir så glad över denna lilla dikt!
2008-12-07

  lyckeli
denna är ju
bara ljuvlig
2008-12-01

  frökenjulie
Fin text!
ibland förstår man hur mycket en annans lycka kan göra för en.
2008-10-21

  Marreb
en relation som brutits och sedan läkts ihop på annat sätt - kärlek
2008-10-13

  Maria T
Underbart att ni kan vara vänner
Vacker dikt.
2008-10-03

  Cizzi
vackert att kunna glädjas andra.
2008-10-03

  Anna Nickolausson
En vacker omtanke
2008-09-12

    CaMillA
Åh så vackert! Fint att kunna känna lycka för henne!:)
2008-08-26

    Lindizz
mycket fint skrivet
2008-08-24

  Mats Henricson
Schyste "vändandrakindentill" -pryl !
2008-08-24

  prinscess VIP
mycket vackert
2008-08-24

  Mygg
Åh, så fint och vackert! Känns alldeles ärligt dessutom!
2008-08-24
  > Nästa text
< Föregående

emilf77
emilf77