Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

som sagt

stjärnor faller inte
dom bara slocknar
dom finns fortfarande kvar
men glöden försvinner

Just nu har jag slocknat
glöden försvann
jag finns fortfarande kvar
men inte som samma person
jag kan inte vara mig själv längre
inte utan er

stjärnorna finns fortfarande kvar
men utan glöden
är dom inget

Jag finns fortfarande kvar
men utan er
glöder jag inte på samma sätt


utan er , är jag inget
utan er
Är det verkligen lönt att försöka
utan er?









Fri vers av greeneyes
Läst 239 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-08-24 23:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

greeneyes