Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DEN DÄR BLICKEN

Den där blicken.
Som får mig att få svindel för en sekund.

Och du blir tyst och försvinner en stund.
In i mig och sedan tillbaka i din egen tanke.

Och jag undrar varje gång det händer vad det är du ser?
Och när du kommer tillbaka.




Fri vers av CMC
Läst 212 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-25 00:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

CMC