Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DU...

Jag känner hur det smyger sig på
och jag värjar mig på alla sätt som jag kan.
Samtidigt som känslan är för mäktig för att bara låta passera.

Du är nära men alldeles för långt ifrån.
Alldeles för långt ifrån för att kunna ge mig det som jag mest av allt behöver,.
En liten stund av närhet och luft.

Är så rädd för att falla tillbaka att jag knappt kan ta mig framåt.
Inte ditt fel.
Jag vill så mycket.
Jag vill så mycket att jag tappar bort vad som är viktigt just nu.

Och jag är så rädd för för att tappa bort vad som är viktigt just nu.
Så jag stannar kvar där jag är.




Fri vers av CMC
Läst 223 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-25 00:49



Bookmark and Share


  Roza
Fin skildring av hur fega vi människor kan vara ibland... Vi vet precis vad vi vill ha men när det verkligen gäller backar vi undan. Korkat, men det ligger väl i vår natur.
2008-08-25
  > Nästa text
< Föregående

CMC