Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Har funderat lite ikväll om hur han ska va´


Drömprins II


Förutom att behärska alla praktiska detaljer
såsom tvätt, disk, matlagning, mm


Måste han kunna smeka mig över håret
och över min kind med en
närvarande känslig  hand
som känner varje hårstrå på mitt huvud
och varje linje i mitt ansikte


När han kramar mig vill jag inte bara känna
hans kropp mot min utan också
alla känslor hans kropp känner för mig

...............

Dessutom måste han kunna skratta
och prata om allt möjligt,
utan att tjata ihjäl ämnet

................

Dessutom måste han.....

Hmmmmm.......

Undrar just vad jag måste?

Får nog ta mig en funderare.....




Fri vers av Nic
Läst 231 gånger
Publicerad 2005-07-23 01:13



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra! Ha, slutet är så bra; "Undrar just vad jag måste?"

Funderar lite på den här raden:
När han kramar mig vill jag känna inte bara
hans kropp mot mig
- skulle själv spontant skriva den såhär, bara som ett tips:
När han kramar mig vill jag inte bara känna
hans kropp mot min
2005-07-23
  > Nästa text
< Föregående

Nic
Nic