Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skärvorna du och jag

 

Där himmel mötte hav
i symbiotisk perfektion
för att sedan


   kraschlanda


i betongen,

 

gav du mig din hand.

 

Vi letade livets skärvor
under sanden
skapade egen mosaik
av det som fanns kvar.
Byggde vårt palats
av gamla drömmar
    

    och brustet hopp




Fri vers av Kajsa missanpassad
Läst 1009 gånger
Publicerad 2005-07-23 01:52



Bookmark and Share


    personan
skitsnygg!!
2007-10-31

  Hans w-art Westlund VIP
poetisk
2005-07-24

  Patricia VIP
mycket fin. tycker om din layout. understryker verkligen känslorna. helt klart en favorit.
2005-07-23

    tanto
Intressant pga sin annorlunda vändning!

Efter en rejäl omskakning,
värme som berör...
2005-07-23
  > Nästa text
< Föregående

Kajsa missanpassad
Kajsa missanpassad