Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

alfabet


orden klargör inte längre det som bör klagöras
jag behöver använda alltför många
till alltför lite
det finns alfabet i redlösa tillstånd




Fri vers av mezelis
Läst 660 gånger
Publicerad 2006-01-05 00:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mezelis