Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i vitt

 

de vilsna stegen
applåderas
från första parkett
busvisslingar
dränker sången
alltför timid
för att nå fram

hon sitter kvar
lika tom, lika mörk
är scenen som hon





Övriga genrer av Jori
Läst 327 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-08-25 14:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jori
Jori

Mina favoriter
tystnad
På knä