Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är narkotikaklassad!



vulgärt

halvnakna bröst
nudister
på ikea

absurt

mänskliga politiker
& VITA
lögner

overkligt





















hög på livet
påtänd på känsla


för du påverkar


berusa mig




Övriga genrer av Troll ॐ
Läst 716 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2008-08-25 15:58



Bookmark and Share


  blaite
Mvg i livets hårda skola,,schysst och grymt bra..sånt där gillas..rakt av rätt ut bara..Blaite
2009-05-06

  Bjarne Nordbö
Där satt den. Snyggt.
2008-10-04

    Nicklas VIP
Den här var härlig på något vis.
Delen om mänskliga politiker var verkligen overklig.
och slutet, var helt underbart!
2008-08-25
  > Nästa text
< Föregående

Troll ॐ
Troll ॐ