Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inte lixom värt det

SLUTA! jag vill inte höra mer, jag vill stänga av, titta ner, somna och aldrig vakna mer.
Jag har fått nog av bråk och skrik, less på kännslan av ständig panik.
Ångesten som kommer om natten, domoner och alla elaka skratten.

"titta på den där, den där misslyckade, den sär med rakbladen, Flickan med skärsårs paraden"

Desperat försöker jag måla över konsekvenserna från rakbladen som jag så mycket behöver.

"HAHA! TITTA! nu spyr hon igen! Patetiska flicka som är så FUL FUL FUL."

allt detta är allt annat än kul.




Fri vers av Marta Nnilsso
Läst 406 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-08-25 20:07



Bookmark and Share


    r_osa
Shit!!
blir verkligen helt tårögd

Jag sa att jag kände
igen mig nyss och
att det var riktigt bra.

Glöm det
och dubbla med två.

MAGISK!!
<3
2008-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Marta Nnilsso
Marta Nnilsso