Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det här är precis som titeln förtäljer, betraktelser från en bar.


Betraktelser från en bar LXV

~~~


kvinnan gjorde sitt bästa
för att skingra
eventuellt närgångna personer

genom att kvällen igenom
släppa ljudlösa


men aromrika


fjärtar




~~~




Övriga genrer av Markattan
Läst 973 gånger och applåderad av 19 personer
Utvald text
Publicerad 2008-08-25 20:13



Bookmark and Share


    ej medlem längre
*hahahaa* Ja det var säkert
effektivt, om hon än gjorde
"manövern" helt medvetet el.
ofrivilligt.

Älskar<(i> dina barbetraktelser,
de är verkligen i en gangre i sig!
2008-09-19

  Mikael Lövkvist
:-) Jag gillar dina beskrivningar.
Den här fick tydligen även redaktionens val: Grattis :-).
2008-09-17

  ordterroristen
^^ känner sympati för betraktaren...
2008-09-03

  Dr Jimmy Johansson The 777
Aromfattiga Mökar I Gettot
2008-08-30

  Mr Lindemann VIP
En ljudlös rökare
är bättre än en
ljudlig bökare

så därför denna doftrika rökare!
2008-08-29

    Ruffa
Hur känner du min sambo?
2008-08-28

  Daniel_78 VIP
luktupplevelse från en bar :)
2008-08-28

  Anders Nordlander VIP
hehe, ja det gäller ju att man ätit ärtsoppa före då, eller nått!!!
2008-08-28

  Malin Magnusson
Aromrikt....allt ska göras med stil, även fisa, glöm inte det!
2008-08-27

  Cris
Det är en effektiv metod :-)
2008-08-26

    deb8
Mycket effektivt myggmedel hahaha...känner dem enda hit:) Underbart!
2008-08-26

  Bodil Sandberg
på så vis..man ska släppa en fis..för att slippa packet
smaaaaaaaaart.. du ha stora tacket
2008-08-25

    Maria Malm
Det är ett bra sätt att hålla människor borta ifrån sig..ler..
2008-08-25
  > Nästa text
< Föregående

Markattan
Markattan