Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känslodjungel


Lianerna slingrar sig

om trädstammar och grenar

Vem vet var något börjar och slutar

Allt hänger ihop




Övriga genrer av eva m h
Läst 335 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-08-26 14:11



Bookmark and Share


  Gunilla VIP
... och hur reda i
trasslet?
Bra formulerat
och skrivet!
2008-08-31

  rebecca d
man får börja dra i nån tråd...så kommer kanske hela bunten efter...
2008-08-29

  Michaela Dutius
ja allt hänger ihop...men hur- det är svårt att finna ut
2008-08-27

    Maria Malm
Precis..det ena ger det andra ..
2008-08-26

  Blåbäret
Det är så sant...men tur att lianerna finns som livlinor i känslornas djungel....
2008-08-26

  Mygg
Ett virrvarr av känslor!
2008-08-26
  > Nästa text
< Föregående

eva m h