Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Egenföretagarens (och säkert många andras)
svårighet att bara koppla av



En bonusdag


Lördag, med städat hem
arbetsfri dag,
tvätten tvättad och struken
En bonusdag utan krav!


Nu ska jag bara njuta
ta hand om mig själv
promenera, läsa
lite yoga,
ett härligt väldoftande bad


men,


kanske

skulle jag först
rensa lite i garderoben
slänga lite gammalt
ska bara kolla lite

.......

 


 




Fri vers av Nic
Läst 299 gånger
Publicerad 2005-07-23 15:03



Bookmark and Share


  Jojo
det finns ju alltid nåt mer att göra för att känna sig duktig och kunna unna sig nåt skönt ... men du är säkert värd att koppla av efter en hel veckas jobb! Njut av livet! Håller på att lära mig det själv. Grymt svårt om jag får säga min mening...
2005-07-23
  > Nästa text
< Föregående

Nic
Nic