Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

(om att veta vad som är rätt och medvetet göra fel)

15 applåder, tack. :)




Vi bråkar ofta, mina två hjärnhalvor och jag

 

de säger

du förstör din kropp
på utsidan
om du slutar fylla
ditt matintag


jag nickar
och säger att jag vet

egentligen
mer rädd för
hur jag gör
sönder mig

på insidan




Övriga genrer av Junibarn
Läst 945 gånger och applåderad av 30 personer
Publicerad 2008-08-26 19:48



Bookmark and Share


    J. Herward
Oh! I know about two halfs alright! :)
2009-08-31

  ungefär
snygg!
2009-06-07

  Nattljus
Du skriver så bra!
Jag kommer att finnas där för dig!
(Bara så du vet)
2009-04-28

  Little missSunshine
wow!
Gillar meningen inom parantesen ovanför titlen.
Älskar titelen för det händer alltid mig.
Och orden, själva dikten, den fastnar, man liksom smakar på varje ord!
Bra!
2009-01-21

  greajt
otroligt bra!
2009-01-18

  M.K. Jonsson
du skriver läskigt bra.
2008-12-16

    seriöst störd
tänker ofta på den här, åh jag tycker om den. Den är så fylld med mening.
2008-11-20

  julia.s
fy sjutton vad bra du är och fy sjutton vad jag ryser när jag läser den här.
2008-09-16

    kan man frysa på sommaren?
den här var otroligt bra!
innehållet var inte vad jag förväntade mig när jag läste titeln, men jag blev aspelut positivt överraskad!!
(betyder inte att jag blev glad av att läsa den, snarare tvärt om) du berör verkligen!
2008-09-06

    mr cloud
väldigt bra !
2008-08-26

  Matilda Linnéa Tinér
wow wow wow
du verkligen imponerar mig med dina ord
jag är hänförd. du satte verkligen ord på känslan! OTROLIGT!
2008-08-26

    miramari
Insiktsfull text som berör.

"egentligen
mer rädd för
hur jag gör
sönder mig

på insidan"

Bra!
2008-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Junibarn
Junibarn