Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleken övervinner allt



Som fågeln fenix, reser sig kärleken ur askan och beger sig in i elden igen.
Starkare och mer bestämd än någonsin så strävar hon efter lycka.
Den eviga troheten och äkta kärleken lyser klarare än någonsin.
Den är mjuk, den är varm.
Den är evig och okrossbar.




Fri vers av kjamlello
Läst 378 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-08-26 21:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kjamlello
kjamlello