Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höstandningen!

Sommarhettans kväljningar
har sakta tynat bort

Hösten friska vindar är här
det är skönt att kunna andas igen...




Fri vers av Sthal
Läst 274 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-08-26 22:17



Bookmark and Share


  Blåbäret
Så är det...det är så "hög" luft, frisk och sval nu när hösten är här...går mycket lättare att andas...
2008-08-30

  Angeldust
*ler* ja det är det bra! kram Tinny
2008-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Sthal
Sthal