Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Egenföretagarens dilemma


Lördag, ledig dag!


Ska inte göra nån´ting

..............


Hjälp mig,  hur gör man!?




Bunden vers (Haiku) av Nic
Läst 218 gånger
Publicerad 2005-07-23 17:50



Bookmark and Share


  himlens hemlighet VIP
ha ha det är ett tungt och krävande arbete att göra ingeting...
2005-07-23
  > Nästa text
< Föregående

Nic
Nic