Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väntan....



Otålmodigt smärtsam

blixtrar den

genom mig

Jag dess tacksamma

mottagare

Min själ

skriver

i längtan




Fri vers av J A Nicander
Läst 1003 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2008-08-26 23:44



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
"Min själ

skriver

i längtan"

Denna väntan så väl
beskriven av dig, slut orden
är alldeles underbara
2008-08-27

  "Silver" VIP
Väntan kan vara rofylld, men här är den otålmodig och blir ändå tacksamt mottagen som känsla, två komponenter som utmynnar i den mycket speciella känslan av längtan. Snyggt!
2008-08-27

    Nattviol
å jag som
bara avskyr att behöva
vänta...
(nada tålamod vettu)

din Väntan
din Längtan
dina rader andas...
2008-08-27

  Lyckohäxan Enediel
Väntan och längtan som smärtar och ändå tas emot med tacksamhet...ja det är inte alla förunnat att kunna hantera det så...
Tycker det var ett fint slut med att själen skriver...nice work!
2008-08-27

    Lindizz
mycket fina rader.
2008-08-27

  lyckeli
Mina tankar fanns i din penna... Fast du printade ner dom mycket vackrare...
2008-08-27

  Sladjana Zubcevic
Vackert skrivet!
2008-08-27

  Sanningsägaren VIP
jag skulle hellre
vilja läsa
"skriven i längtan"
fast då blir det ju ett annat
syfte kanske... hm...
vacker hur som
Tack för denna vännen
/Åsa
2008-08-26
  > Nästa text
< Föregående

J A Nicander
J A Nicander