Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Du väntade tills jag var tvungen att åka, då passade du på att dö. Förlåt, jag borde varit där....


Sista natten med dig

Jag satt hos dig hela natten
Timme ut och timme in
För varje stund som gick
Blev du allt sämre
Alla visste att det inte var en fråga OM
Snarare när
När du dog fanns jag inte vid din sida
Det sörjer jag mycket över
Men det sägs att du log när du somnade in
Det glädjer mig att höra




Övriga genrer av Muppetto
Läst 424 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-08-26 23:54



Bookmark and Share


  aol
Så maktlös är känslan som borrar sej in i bröstet
2021-02-14

  systra
Klump i halsen.... Personen vet nog att den var i dina tankar!
2009-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Muppetto