Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

knoppar och mull


jag räckte ut min hand till dig
och öppna, som i blom

du vände dig bort och sade
att min hand, den var för tom

jag föll ned på marken och vissna
efter denna, din grymma dom








Fri vers av Joanskij
Läst 597 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-27 00:44



Bookmark and Share


  Bodil Sandberg
Enormt snyggt..hur den sorgesamma tonen flätas i djupaste djupa längtan och kärlek..det är en dikt som kommer mig mycket nära och jag sparar..tack
2008-08-28
  > Nästa text
< Föregående

Joanskij
Joanskij