Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ädelsten


Att utkristallera sig ur omgivningen

att bli den ädla sten man är ämnad att vara

går bara med tydliga gränser




Övriga genrer av eva m h
Läst 322 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-08-27 08:40



Bookmark and Share


  Gunilla VIP
Snyggt!
Sant!
Bra!
2008-08-31

  rebecca d
ja, och de tär omginbningen som slipar...:-))
2008-08-29

  Michaela Dutius
Kristallklar visdom lyser från dina ord
2008-08-29

  bluesatin
Tack än en gång! Denna var riktigt tänkvärd och bra!
2008-08-28

  Blåbäret
knivskarpt och helt rätt...
2008-08-27

  Marreb
Ädelstenar är oftast slipade mångfacetterat dessutom...
2008-08-27

  Anjeska
Finslipad text!
2008-08-27
  > Nästa text
< Föregående

eva m h