Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

t o n a n d e



musikens slingor - alltför välkända
letar sig in i hjärtat

som sylvassa knivar
rotar de runt där
gräver fram det som jag trodde var gömt och glömt


jag blöder
ut smärta


oförmögen att stoppa flödet
rinner sorgen sakta ur mig




skapar andrum i hjärtats rum




Fri vers av Sunlight
Läst 372 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-27 23:27



Bookmark and Share


  Vind
Musik som katalysator eller varför inte som terapi. Bra väg, god insikt, väl skrivet!
2008-10-18

  Bodil Sandberg
Å så väl det känns igen..så bra du sätter ord på musikens fullkomliga makt över kropp och själ..hur man bara faller in..hur bilder och ting lyfter för sinnet..i både fröjd och sorg

här har sorgen fått grepp och det gör ont att läsa
men du har fångat det så oerhört vackert !!!
2008-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Sunlight
Sunlight