Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För fast du gör ont

aj vad du gör ont
vad du gör ont du är dum
jag är dummare jag faller
ramlar faller för dig och
du gör så ont och jag har pussat
dina kinder jag har kysst
dina händer din mun din kuk
och förnekat mina synder mina
drömmars boulevard jag har
älskat dig på låtsas nu älskar jag
dig på riktigt och jag låtsas att
mina händer är dina jag låtsas
att det är du fast du gör så ont
är du så fin är du så fin du är så fin

jag vill skrika stöna jag vill
gråta i din famn jag vill nafsa
bita nafsa bita dig i läppen snosa dig i
nacken hålla dig i handen om så bara
för en stund fast du gör så ont så
vill jag för du är så fin och jag har
legat bredvid dig haft dig inuti mig
du har hållt om mig och jag håller
av dig jag håller på dig håller på
att gå sönder av dig du är så
fin fast du gör så ont vill jag leka
med dig hångla busa klösa din rygg 
känna mig trygg i fyra sekunder för
fast du gör ont fast du gör ont är du så fin  




Fri vers av Vickin
Läst 439 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-08-27 12:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vickin