Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inför kvällens krogrunda
tråkmånsar göre sig icke besvär



Till kvällens eventuella kavaljerer


Du må vara utrustad med skönhet
eller med begåvning


men utan skratt och lite flams
flirt och en smula trams


blir det ingen förlovning




Fri vers av Nic
Läst 267 gånger
Publicerad 2005-07-23 19:40



Bookmark and Share


  Håkan Eklund
ha! trvlig dikt som
förmedlar sanning
bakom de underhållande rimmen.
ha det trevligt ikväll
2005-07-23
  > Nästa text
< Föregående

Nic
Nic