Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att älska, är att ta emot kärlek, (bild)

Jag fylls av din kärleks kraft

i paradoxens spänning

kliv in i min själ

mjukt och stillsamt

jag älskar

när du vidrör mig

med dina varsamma händer

och viskar ömt mitt namn

jag älskar

när du ser mig

i den ordlösa tystnaden

och totala mörkret

DU

är som solkatter

och ger mig livslust

och prismor av

liv och kärlek

i den stilla susningen

DU

är evig tröst


JAG ÄLSKAR DIG.

"Nasrin" 27/8




Fri vers av Nasrin
Läst 1113 gånger och applåderad av 28 personer
Publicerad 2008-08-27 20:49



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Att älska in den person som blivit en delav ens liv
Få den delen av nästan som när en hjärta att ge av sin själ
så att själarmöte uppstår
2009-09-07

  Seasons
Vackert till sista droppen!
2009-03-01

  Ewa Flower
Den här är så STARK! Tack EWA
2009-02-03

  aol
läs min dikt, kär, som ett kompliment till din underbara dikt
2008-10-11

  Michaela Dutius
Oerhört vacker...stilla...mjukflytande kärleksförklaring som berör på djupet
2008-10-03

  Domino
Helt underbart skrivet Nasrin...Väldigt vackert!!!
Fortsätt skriva...
2008-10-02

  Elisabeth VIP
Så himlans fint uttryckt, känns ömsint och finstämt.
2008-09-25

  Fånga dagen
Mycket vackert skrivet tänk att få älska underbart :)
kram anna-karin
2008-08-29

  musikersjäl
Så vackert. Blir berörd in i minsta cell. Tack Nasrin!
2008-08-28

  Kalle.O
Vilken underbar hyllning till kärleken!
2008-08-27

  thyra
Kärleksfullt! Fint!
2008-08-27

  Gunnel André VIP
Mycket vackert!!!
2008-08-27

  friheten
Så underbar skriven Nasrin!!!
"jag älskar

när du vidrör mig

med dina varsamma händer

och viskar ömt mitt namn"
2008-08-27

  Kristina Wallbing
Mycket vackert Nasrin! Och bilden är helt makalöst fin!!
2008-08-27

  Quasimodo
Så mycket kärlek i varsamma och mjuka ord för en röst som bjuder kärlekens famn !!!
2008-08-27

  aol
underbart nära så vacker
2008-08-27

  Sladjana Zubcevic VIP
" jag älskar

när du ser mig

i den ordlösa tystnaden

och totala mörkret

DU

är som solkatter

och ger mig livslust

och frismor av

liv och kärlek

i den stilla susningen

DU

är evig tröst


JAG ÄLSKAR DIG. "

Vemodigt vacker kärleksförklaring.
2008-08-27
  > Nästa text
< Föregående

Nasrin
Nasrin