Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag var så kär, så kär. Men vid närmare eftertanke så har jag tröttnat så fruktansvärt mycket på att springa efter dig nu, E. Förstår du inte det?


Nu är det min tur att skratta åt dig, idiotjävel

Jag minns juninätterna som om det vore igår
Vilsna själar i en djungel av underbar saliv
Du lekte med mitt lockiga hår
som du idag leker med flyktiga ord

Ett långt hår som blev kort
Eldiga känslor som blev vita och kalla
Jag ville ta alla våra kyssar i repeat -
minst hundra gånger, förstår du väl

- även fast du egentligen var urkass på att kyssas

Men med tiden föll snön
Och du blev så vit, så vit,
så kall
att jag inte längre kände igen dig

Är det inte tragiskt så säg

Men där kan du ligga och frysa
För nu är det min tur att skratta åt dig

Idiotjävel




Fri vers av Elin F
Läst 472 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-08-28 03:44



Bookmark and Share


  RedCherry
Gillar "du lekte med mitt lockiga hår,
som du idag leker med flyktiga ord."

En stark och bra beskrivning på hur man
flyr ur en situiation man inte vill befinna sig på.
Du är riktigt bra på att skriva.
2009-07-20

  Skogen/Staden
hej,
nu har jag läst igenom de flesta av dina texter. Tycker dom är bra. Gillar att du skriver de flesta i samma tema. Det är bra. Fassbinder gjorde 80 filmer, alla på samma tema men... Rainer Werner Fassbinder har inget här och göra, glöm honom.
Bra känsla, rakt ut ur hjärtat och som inte blir något pekoral.
2008-10-22

  Eva Enjebo/Drugge VIP
Befriande
2008-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Elin F
Elin F