Motgångarna har inte knäckt mig än.
Mitt inre liv har fått en ny mening och en stillsam frid sprider sig långsamt i mig.
Inget mer har hänt än att jag har stått stilla i smärtan.

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Motgångarna har inte knäckt mig än.
Mitt inre liv har fått en ny mening och en stillsam frid sprider sig långsamt i mig.
Inget mer har hänt än att jag har stått stilla i smärtan.




Gestaltat kaos och självrespekt

 

det är inte ostädat

jag gestaltar bara mitt inre kaos

 

så brukade jag säga på skämt
med ett sorgset allvar inombords

 

mitt inre kaos

har lugnat sig

 

röran omkring mig gestaltar
inte längre min inre oroshärd

 

den här gången börjar jag inifrån

när det som ska bearbetas är klart

 

kommer resten att struktureras
som en logisk konsekvens

 

det är min starka förvissning

min självrespekt har fått en bild

 

 

 




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 172 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-08-28 11:54



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Inifrån och utåt- då blir det äkta!
2008-08-29

  Bibbi VIP
Det är just så som det går till att successivt också yttre i det yttre få ordning men denna gång inifrån och ut.
Bokmärke.
2008-08-28
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP