Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
?


Stackars hemlösa Elin, sa dom

Isande aftnar med dimmig ljusgrå nyans
Greppar vilt i vakuumet intill
Jag vet inte när det började -
men började gjorde det,

Jag gifte mig med min ständigt tomma säng -
och cigaretterna som brände hål på min själ
Lät livet vräka mig
Stackars hemlösa Elin, sa dom

Troligen var jag den första att hålla med

För att greppa luft är inte det lättaste
Och att kyssa en tomat,
framkallar dessvärre inget lyckorus

Stackars hemlösa Elin, sa dom
ja fy fan, vad synd det var om Elin!




Fri vers av Elin F
Läst 448 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-08-29 00:34



Bookmark and Share


  Skäl till själ
ag gifte mig med min ständigt tomma säng -
och cigaretterna som brände hål på min själ
Lät livet vräka mig


ojojoj! vad bra!
2008-12-10

    Sandrew
Shit. Har hittills läst tre utav dina texter, och alla har varit helt fantastiska. Du skriver så djävla bra. Applåd!
2008-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Elin F
Elin F