Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Farväl till dig





Det är en lycka att bli fri

från de sorger

som tyngt ens själ

och

kasta av sig sin börda


Farväl till dig,

begär ej något av dig

som är ovillig




Fri vers av Sladjana Zubcevic VIP
Läst 590 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2008-08-29 13:47



Bookmark and Share


  noname_realmind
Att släppa det gamla...
Lättnad...

Bra skrivet!
2008-08-30

  Rude Billy
kanontfint, som alltid!
2008-08-29

  anits VIP
Känner din glädje at bli fri
inget som tynger ner
2008-08-29

    sunnanvind
Skön frihetskänsla får jag här...
2008-08-29

  Fånga dagen
Det är bra att göra avslut så att man kan gå vidare

kram
2008-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic VIP