Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min lilla systerdotter ska gifta sig


SNART STÅR HON BRUD

Snart står hon brud "den lilla"

Snart så otroligt vacker och lycklig

Tänker på en liten, oftast smutsig, och alltid leende flicka
Kom på cykel på grusvägen...plockade blommor till moster...oftast med rötter

Snart står hon framför oss tillsammans med sin stora kärlek
Snart står hon där i sin vackra klänning,
Leende med blommor i famnen...utan rötter hoppas jag :)

Må solen lysa på de två som på lördag säger JA!
Men, men om solen nu ej vill visa sig
så betyder ju lite regn på bruden bara tur

Snart står hon brud
"den lilla"

Underligt hur fort tiden går...






Fri vers av Therés
Läst 317 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-08-29 13:57



Bookmark and Share


  NannaAuroraMaj
va fint. du glömde den klämda stackars masken, och alla flugor haha uch ja vilken djurvän man va, ville bara dom väl men ack tro inte dom gillade mig haha
2008-11-29

  Therés
eh...Det heter lyste inte lös!!! JAG VET!!! ;)
2008-09-02

  Therés
Oh så solen lös denna lördag. Och Åh så vackra de var.
Må lyckan bestå i många långa år. Love Love Love
2008-09-02

    Maria Malm
Det är när man märker att barnen växer upp, som man inser att åren har gått för en annan också. Hoppas att allt går bra!
2008-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!