Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Reminding me

You make me insecure, It's driving me insane
reminding me I'm vulnerable, reminding me of pain
So doubtful, so little trust, so out of touch
reminding it's dangerous to feel too much

Cause I've been hurt and deceived
I've been mocked and missbelieved
I've been lied to and abused
I've been missunderstood and accused

Reminding me,
I've been cheated on and betrayed
I've been left out in the shade
I've been ignored and disrespected
I've been played and often rejected

You make me feel weak, taking out all my fears
reminding me I'm hurting, reminding me of tears
So confused, so unsafe, so out of touch
reminding me it's dangerous to feel too much...




Fri vers av Daniela Linder
Läst 653 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-08-29 14:51



Bookmark and Share


  JohnSilver
Älskar den, applåder !
2009-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Daniela Linder
Daniela Linder